Voor professioneel dieetadvies en coaching
 Bel of App  06  140  47  609 


Update 22 mei 2020

Vanaf 1 juni worden de consulten bij MC Kroeten beperkt hervat. 


Update Corona 11 mei 2020

Bij gezondheidscentrum Kapelhof gaan we deze week opstarten met face-to-face consulten.  Er is een extra tafel bijgezet, zodat er tijdens het gesprek 1,5 meter afstand is. Uiteraard worden de nodige voorzorgsmaatregelen genomen op het gebied van hygiëne. Te denken aan het desinfecteren van de stoelen/bureau en handhygiëne.

Naast Face-to-face blijven we voorlopig beeldbel consulten doen. Heeft u een telefonisch of beeldbel consult en wilt u liever naar de praktijk komen, dan kunt u contact opnemen voor het omzetten van het consult. 

Wanneer we gaan opstarten bij MC Kroeten en Evert Spoorwaterstraat is helaas nog onduidelijk. 


Voordat u naar de praktijk komt dient u onderstaande 4 vragen alle met NEE te kunnen beantwoorden. Indien u JA op een vraag heeft, neem dan telefonisch contact op met de praktijk. 

• Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of
benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
• Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
• Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
• Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?


Wij vragen u:

- Kom niet te vroeg op de afspraak, maar stipt op tijd
- Iedereen boven 12 jaar houdt 1,5 meter afstand
- Bij binnenkomst worden de handen gewassen

- Kom bij voorkeur alleen naar het consult

- Moet je toch onverhoopt niezen of hoesten, doe dit dan in je elleboog
- Er worden geen handen geschud


We hopen u snel weer te zien!

 21 april 2020  

Om verspreiding van het corona-virus via zorgprofessionals tot een minimum te beperken hebben wij besloten al onze afspraken in de praktijk om te zetten naar telefonische of beeldbel afspraken.

Dit is in lijn met het beleid van de huisartsen. Iedereen die geen spoed-klachten heeft wordt verzocht niet naar het gezondheidscentrum te komen om de kans op overdracht van het corona-virus zo veel mogelijk te beperken.

Voor de meeste van onze afspraken geldt gelukkig dat het ook mogelijk is deze telefonisch of met videobellen uit te voeren.

Door de afspraken zo veel mogelijk op afstand door te laten gaan hopen we onze praktijk zo veel mogelijk draaiende te houden en te voorkomen dat er over enkele weken wachtlijsten ontstaan op het spreekuur.

 Wat betekent dit voor u?

Ook uw afspraak is automatisch omgezet naar een telefonisch afspraak en u hoeft niet naar de spreekuurlocatie te komen. De datum en tijdstip blijft ongewijzigd.

Mocht dit om welke reden dan ook niet uitkomen dan is het natuurlijk mogelijk om deze telefonische afspraak te verzetten. 

Laat dit zo snel mogelijk weten (uiterlijk 24 uur van tevoren conform onze voorwaarden), bij voorkeur per mail, WhatsApp of via de online-agenda op www.dieetvoorlichting.nl, indien u daar toegang tot hebt.
Telefonisch annuleren kan door een voicemail-bericht in te spreken waarbij u duidelijk uw naam en telefoonnummer inspreekt.

Het is ook mogelijk het consult via beeldbellen plaats te laten vinden. Wij werken met ‘Click Doc’, een programma uit Duitsland, beveiligd en gemaakt voor huisartsenzorg op afstand. Voor aanvang van het consult ontvangt u een SMS of e-mail met een link naar onze virtuele wachtruimte. U meld zich aan voor de starttijd van uw consult. U hoeft zelf niets te installeren op uw smartphone. 

Wij realiseren ons dat deze noodzakelijke maatregel vervelend is. We proberen de overlast zo veel mogelijk te beperken en rekenen op uw begrip en medewerking.

De rijksoverheid verzoekt iedereen zo mogelijk thuis te werken. Tot 1 juni werken wij thuis.  We houden de maatregelingen in de gate om na deze periode met aangepaste maatregelingen weer in de praktijk werkzaam te kunnen zijn. 

 Met vriendelijke groet,

Annemariek Titsing en Sandra van Veltom

Diëtisten

 

Sandra: 06-14047609 info@dieetvoorlichting.nl 

Annemarieke: 06-57205587  annemarieke@dieetvoorlichting.nl