Voor professioneel dieetadvies en coaching
 Bel of App  06  140  47  609 

De diëtisten

Sandra van Veltom 

"Persoonlijke aandacht, daar draait het om. Uit de vele jaren die ik als diëtist werk, is mij duidelijk geworden dat de beleving van voeding, gewichtsproblemen en ziekte bij iedereen anders is. Goed luisteren, samen doelen stellen, mooie meetbare resultaten behalen zonder al te strenge leefregels: Daar doen we het allemaal voor!

Mijn interesse voor voeding is in mijn jeugd ontstaan. Voor mijn zwemsport wilde ik weten of een goede voeding invloed op mijn prestatie kon hebben. Na de HBO-opleiding Voeding & Diëtetiek was Sportdiëtetiek een logische keuze. 

Op dit moment begeleid ik nog steeds graag sporters. Maar als algemeen diëtiste heb ik inmiddels een bredere interesse en ruime ervaring bij diverse ziektebeelden. Mijn aandachtsgebieden zijn Parkinson, Oncologie en ouderenzorg/geriatrie. 

Ik ben moeder van 3 jongens. Mijn hobby's zijn zwemmen, fitness, met de hond naar het bos en koken.  

Ik ben aangesloten bij Vereniging Sport Diëtetiek NederlandParkinsonnet, Nederlandse vereniging voor diëtisten. Ik neem deel in behandelteam Breda Oncologie, kinderteam Breda.

Geregistreerd in Kwaliteitsregister Paramedici en SCAS geregistreerd sportdiëtist. Anne-Marieke Titising

In het voorjaar 2019 heb ik mijn HBO-diploma Voeding & Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool afgerond. Het is geweldig om alles wat ik daar geleerd heb nu in de praktijk te brengen. Ik kijk er dan ook naar uit om u of uw kind te mogen helpen met vragen over voeding en leefstijl.

Door met oprechte interesse naar u te luisteren wil ik een bruikbaar en haalbaar advies kunnen geven, dat past bij uw wensen en situatie. Daarbij help ik u graag met tips over recepten, maaltijdvariaties en dagmenu's. Behalve diëtiste ben ik namelijk gediplomeerd kok en ik heb hiermee volop kennis en ervaring opgedaan. 

Dankzij mijn werk als voedingsassistent bij Surplus heeft voedingsadvies bij ouderen een speciale belangstelling. En als moeder van een achtjarige smulpaap weet ik niet alleen wat een kind wel of niet lekker vindt, maar óók waar de valkuilen kunnen liggen. Daarom ga ik me naast algemene diëtetiek extra bezighouden met kinderdiëtetiek. Ik neem deel aan het kinderteam Breda en Peuter Power project. 

Tot ziens in de praktijk!  Anne-Marieke