Voor professioneel dieetadvies en begeleiding
 Bel  06  140  47  609 

Nieuws


Gezondheidscheck

We hebben een warme zomer gehad. Voor velen is de zomer een periode van lekker eten en drinken, minder sporten en meer relaxen/luieren. Heeft u goede voornemens gemaakt om vanaf nu gezonder te leven? Laat u vooraf testen in onze praktijk! Maak een afspraak voor onze gezondheidscheck! 

Metingen: lengte, gewicht, buikomvang, bloeddruk, handknijpkracht, lichaamssamenstelling (middels body impedantie meting) en een voeding- en beweegscreening. De uitslagen worden met u besproken en u krijgt mondeling advies ter verbetering van oa uw leestijl. 

Met de adviezen mag u zelf aan de slag. Echter begeleiding is natuurlijk ook mogelijk! Na een x-periode kunt u kiezen om de metingen te herhalen en deze te vergelijken met de eerste 0-meting. 

De Check is het hele jaar geschikt om uw gezondheid in kaart te brengen en te monitoren. Wilt u vitaal oud worden, meer presteren in uw sport, zelf werken aan een gezonder gewicht, u fitter voelen, enz, plan dan de afspraak in onze online agenda of bel naar 06-14047609. 

De apparatuur voor de checks is beschikbaar op onze hoofdvestiging, gezondheidscentrum Kapelhof, Kapelstraat 66 te Breda. Afspraken zijn ook in de avond en op zaterdag mogelijk.

Kosten aanbieding: gezondheidscheck: van 65 euro voor  35 euro (60 min); Vervolgcheck: 30 euro (30 min). Deze aanbieding is geldig tot aan de herfstvakantie 2018. 

--------------

Samenwerking New Care

In 2018 zijn wij gestart met de samenwerking met de New Care supplements. New Care heeft een ruim assortiment aan voedingssupplementen met een uitgebreide lijn voor de topsporters (NZVT goedgekeurd). Soms worden supplementen door de diëitst geadviseerd, zoals bij een koolhydraatarm-dieet of bij een eliminatiedieet bij voedselovergevoeligheid. Vanaf nu kunt u, indien gewenst,  deze supplementen gelijk tijdens het consult aanschaffen. Zo weet u zeker dat u de juiste aanvulling heeft en bespaart het u om zelf op zoek te gaan. 

---------------

In 2018 is dieetadvisering opgenomen voor 3 uur in de basisverzekering.  Diverse aanvullende verzekeringen vergoeden nog extra dieetadvisering.  

 https://www.independer.nl/zorgverzekering/vergoedingen/dieetadvisering.aspx 

3494