Voor professioneel dieet- en voedingsadvies

 Bel  06  140  47  609 

Wie zijn wij

Sandra van Veltom

 

"Persoonlijke aandacht, daar draait het allemaal om. Uit de vele jaren die ik als diëtist heb gewerkt, is mij duidelijk geworden dat de beleving van voeding, gewichtsproblemen en ziekte bij iedereen anders is. Goed luisteren, de cliënt uitdagen, doelen stellen en de juiste informatie geven, maakt mijn werk zo boeiend."

Mijn interesse voor voeding is in mijn jeugd ontstaan. Voor mijn sport, synchroonzwemmen, wilde ik weten of een goede voeding invloed op mijn prestatie kon geven. Na de opleiding Voeding & Diëtetiek was sportdiëtetiek een logische keuze. 

Op dit moment begeleid ik nog steeds graag sporters. Maar als algemeen diëtiste heb ik inmiddels een bredere interesse en ruime ervaring bij diverse ziektebeelden, zoals gewichtsproblemen, diabetes, cholesterol, darmklachten, parkinson en oncologie. 

Ik ben moeder van 3 jongens. Mijn hobby's zijn zwemmen, fitness, met de hond hardlopen in het bos en koken.  

Werkdagen: maandag, donderdag; woensdagochtend; dinsdag en vrijdag tot 15 uur.

 

Lotte Wouters

 

Werkdagen : dinsdag, woensdag, donderdagavond en vrijdag. 

Specialisaties: diabetes en kinderdiëtetiek

Linda Boot 

Ik ben Linda Boot. Ik ben in 2015 cum laude afgestudeerd aan de bacheloropleiding Voeding en Diëtetiek op de Haagse Hogeschool. Tijdens deze opleiding heb ik stage gelopen in de praktijk, en sinds 2016 ben ik hier ook met veel plezier werkzaam. Ik ben als diëtist geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici en ben lid van de beroepsorganisaties NVD en DCN. Jaarlijks volg ik een aantal bijscholingen om te zorgen dat ik altijd op de hoogte ben van nieuwe ontwikkelingen.

Als allround diëtist kan ik u helpen met dieetadvisering in de meest uiteenlopende situaties zoals over- of ondergewicht, diabetes, verhoogd cholesterol, vermoeidheid, COPD, voedselovergevoeligheid, zwangerschap en borstvoeding, maag- darmklachten.

Vanuit mijn eigen achtergrond met een chronische ziekte (MS), heb ik een bijzondere affiniteit met voeding bij ziekte. Ik ben overtuigd van de ondersteunende kracht van voeding bij vele aandoeningen.

Mijn specialisaties zijn:

·       Ondervoeding

·       Spierziekten

·       Multiple Sclerose en andere auto-immuunziekten

·       Oncologie

Ik woon met mijn man en onze 3 opgroeiende kinderen in Galder.  Ook in mijn vrije tijd speelt voeding een belangrijke rol: Ik kook graag en houd van lekker en gezond eten.

Werktijden: dinsdagmiddag vanaf 15:30 en dinsdagavond.